sadaya Kategori

Nilai urang

Kulawarga kami mangrupikeun karyawan anu khusus.

Nilai inti urang dikedalkeun dina The CHE Way sareng urang ngukur diri urang ngalawan prinsip-prinsip na unggal dinten. Ieu, waktosna, naon anu mendorong urang pikeun ngerjakeun salaku tim pikeun nyayogikeun konsisten, jasa responsif sareng produk-kualitas luhur ka konsumén urang.




Jalan CHE

misi

Naha éta mangrupikeun léngkah leutik atanapi léngkah gedé, urang kedah nganggo modal sareng modal intelektual pikeun ngamajukeun kamajuan industri sareng ningkatkeun dina bidang segmen produk industri.

Visions

Janten perusahaan perusahaan industri anu hadé dina widang subdivision produk industri.

nilai

Leres, Pikir, Élmu, Transcendence, Sharing, Service.

Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI