sadaya Kategori

panitik

Chuanghe stainless steel slotted spring pin

• Bahan: baja stainless, baja karbon, baja, kuningan, alloy aluminium, tambaga, jsb.

• Alat: lathe umum, mesin CNC.

• Proses logam: péngkolan CNC, panggilingan, pangeboran, rarancang, grinding, welding.

• Permukaan ngubaran: galvanizing dip-panas, cet, anodize, palapis bubuk, sikat, ngagosok.

• Istilah pamayaran: deposit 30% sateuacanna, 70% Balance Sateuacan kapal.

• bungkusan: bulk + karton + palet, kotak leutik + karton + kotak.

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

• Kauntungan Utama Utama:

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

6) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


ukuran Ukuran ngaropéa
katalitian +/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm
sertipikasi ISO9001:2008,ISO14001:2004,IATF16949,ROHS
Sorangan bahan Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Logam Hardened, Logam berharga, Stainless Steel, Steel Alloys
ngetik Broaching, Pengeboran, Etching / Machining Chemical, Laser Machining, Milling, Machining Other Services, Rapid Prototyping, Turning, Wire EDM
Struktur kapang terus-terusan


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI