sadaya Kategori

Kepakaran: Komponen Precision

Solusi Ékéksi

Tim kami insinyur anu dilatih pisan nyusun kekayaan kaahlian dina nyiptakeun rupa-rupa bagian péngkolan, tina komponén standar sareng produksi bagian-bagian alit, nepi ka bagian anu kompleks pisan dibutuhkeun dimana akurasi mutlak.


Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI