sadaya Kategori

Rivet

Keperluan Listrik Khusus Ujung sirah lorong semi hollow

Barang: sirah kawung semi-hollow rivet borongan

Ukuran: sakumaha syarat anjeun.

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, plastik, alloy suhu luhur, alloy tambaga, alloy nikel, alloy kekuatan tinggi, alloy tahan korosi, jsb.

Proses: pos tiis, tusukan, péngkolan, panggilingan, kawat motong, motong laser, grinding, Insulasi, Welding, Riveting, jsb.

Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated 、 Nikel Plated 、 Sn Plated

Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits

Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

aplikasi:

dina konstruksi, mobil, kapal, pesawat, mesin, alat-alat listrik, parabot, jsb.


Fitur:

sajinis péndang anu diwangun ku sirah sareng rod paku


Jenis :

Jenis rivet, rivets kipas, rivets inti (inti rivets), tangkal rivets, sirah buleud, sirah datar,

rivets semi-kerung, rivets padet, sirah na countersunk, rivets inti, rivets usik,

ieu biasana dianggo Hal anu dianggo pikeun nyambungkeun bagéan riveted ku deformasi sorangan.

Umumna kirang ti 8 mm dianggo pikeun pangélingan tiis, sareng langkung ageung tibatan ukuran ieu dianggo

pangélingan panas. Tapi aya pengecualian. Contona, nameplate dina sababaraha konci dikonci

kalayan gangguan tina rivet sareng liang tina awak konci.


material baja, alloy aluminium, jsb.
ukuran M2-M8, ngaropéa numutkeun gambar Anjeun.
Services OEM, desain, ngaropéa
make pikeun nyambungkeun dua bagian (atanapi komponén) nganggo liang
perlakuan permukaan Passivation
* Polishing
* Anodizing
* Keusik blasting
* Electroplating (warna, biru, bodas, séng hideung, Ni, Cr, tin, tambaga, pérak)
* Palapis oksida Hideung
* Panas-miceun
* Hot-dip galvanizing
* Minyak preventif Tai hiang
sertipikat ISO9001, IATF16949 , ROHS
pangiriman waktu Dina workdays 15-20 sanggeus deposit atawa mayar nampi
aplikasi Otomatis Bagian iances Peralatan Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sanggeus-penjualan Service Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan
Balanja palabuhan Shenzhen
pamayaran TT; 30% dibayar kanggo deposit ku T / T sateuacan susunan produksi, kasaimbangan anu kedah dibayar sateuacan kiriman.

kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, ukur ukur

ngadeteksi fungsi sareng kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.



panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI