sadaya Kategori

leunjeur

Ngaropéa Trapezoidal Thread Shaft Lead Screw jeung nanggung tim baja bal

• Barang: Citak 3D 2510 nut bola skét


• Bahan: Baja 、 Kuningan inum Aluminium 、 Stainless Steel


• Proses: Mesin CNC 、 Milling


• Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits


• Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Otomatis Bagian


• bungkusan: bulk + karton + palet, kotak leutik + karton + kotak


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

[OME Tech. mangrupikeun Dasar antara jenis standar di industri]

Ngajual solusi sistem total dina komponén mesinna parantos lami janten tugas nomer hiji urang.

Kami pabrik pabrik langsung dijual, wilujeng sumping patarosan ngeunaan sadayana biaya sareng harga.

Kami tiasa nawiskeun harga saingan anu saé.

Kami ngahargaan nilai klien kami sareng kami ogé dilayanan anjeun.


[Kauntungannana]

◆ High Precision

Avy beurat beban

Efficiency efisiensi tinggi sareng kabalikan


Bola Skrew anu ngahontal bising anu rendah, turun naik torsi leutik sareng pangropéa gratis jangka panjang

uin ku ngagunakeun kandang bal.


Ngaran Produk Dicét screw
Katuhu Kelas C7, C5, C3
Prosés Manufaktur Thread Rolled
panjang 10-6000mm (Custmized)
struktur Bola screw + nut + baja bal
ngetik CNC Mesin Bola Denging Skru
Industri lumaku mesin
Purwakarta utama T5 T6 T8 T10 T12 stainless steel Trapezoidal screw lead lead, jsb
Galur linier, poros linier, blok slide, bantosan bantosan
Pitunjuk linier, skru bal, cylindrical guide, panggung linier
Gandeng, rod end, motor stepper sareng saterasna



panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI