sadaya Kategori

cinyusu

Custom stainless steel/spring steel/carbon steel small torsion spring for Firearm Application

• Bahan: kawat galvanis, stainless steel, fosfor perunggu, beusi, sareng sajabana

• prosés: spring ngawangun.

• Syarat téknis: henteu aya burrs, goresan, lekukan, lekukan.

• Aplikasi: Perkakas bumi, produk éléktronik, alat listrik, saklar listrik, saklar mikro, jsb.

•packaging:bulk+carton+pallet ,small box+carton+box.

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

Customized designs are accepted.

OEM/ODM orders are welcome.


Bahan: kawat galvanis, stainless steel, fosfor parunggu, beusi, jsb.

Wire diameter or thickness:0.2~85mm

Process: Raw Material -Producting-First Testing-Coiling-Inspection-Heat Treatment-Cleaning-Surface Treatment-Final testing-Packing-Shipping

Finish: Zinc,Chorme,Nickel, Silver,Gold, Tin,Powder coating,Oxide black or customzied

Aplikasi: Industri / otomotif / Motor / éléktronika / kakuatan listrik / cocooan / Olahraga barang / alat-alat mesin jsb.

CNC 工艺流程

• Kauntungan Utama Utama:

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng 

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

6) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.

Torsion spring-细节应用

panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI