sadaya Kategori

stamping pikeun éléktronika

Pabrik adat Panas-dipvér baja Karat Keramén di Perkakas Listrik

ngaran Produk: Pabrik adat Panas-dipvér baja Karat Keramén di Perkakas Listrik

ukuran:Salaku gambar anjeun.

Sadia Bahan:Baja karat, baja Karbon / SS304 / SS31, baja alloy, jsb.

Treatment permukaan: Anodizing, Néng / Nikel dilapis.

Kauntungannana:OEM / ODM / ngaropéa layanan nu disadiakeun

kadali kualitas:Bener standar, 100% Sakabéh diperhatoskeun produksi ngaliwatan

Sertipikat:ISO9001, IATF16949

Sanggeus-jualan Service:Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan

Pamayaran;TT; 30% dibayar kanggo deposit ku T / T sateuacan susunan produksi, kasaimbangan anu kedah dibayar sateuacan kiriman.

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

Kauntungan Bagéan

Kusabab pamrosésan pencét sering dilakukeun dina suhu kamar, éta ogé disebut stamping tiis. Stamping

ngabentuk nyaéta salah sahiji metode ngolah tekanan logam. Éta mangrupikeun téknologi ngabentuk téknologi téknologi

dumasar kana téori deformasi palastik beusi. Bahan atah pikeun pangolahan stamping sacara umum

sepré atanapi jajan, tah éta ogé disebut setem logam.


(1) Katepatan diménsi tina bagian stamping dijamin ku kapang, sareng ngagaduhan ciri anu sami,

janten kualitasna stabil sareng interpabilitas anu saé.

(2) Kusabab diolah ku acuan, tiasa waé pikeun ménta bagian anu ipis atanapi hampang, ngagaduhan kaku anu luhur, luhur

kualitas permukaan, sareng rumit bentukna, anu mustahil atanapi sesah diproduksi ku pamrosésan sanés

padika.

(3) Proses ngolah sacara umum henteu ngabutuhkeun pemanasan tina kosong, sareng henteu motong teuing jumlahna

logam sapertos motong, janten henteu ngan ngahémat énergi, tapi ogé ngahemat logam.

(4) Kanggo mérek biasa, puluhan potongan per menit tiasa ngahasilkeun, sareng mesin-tekanan anu gancang tiasa ngahasilkeun

ratusan rébuan potongan per menit. Janten éta metoda pangolahan anu éfisién pisan.


aplikasi

Stamping henteu dugi ka Elektronik & Produk Produk sareng aplikasi hardware di bumi. Salajengna

aya ogé sababaraha widang aplikasi anu penting anu tiasa ningalikeun kakuatan anu panas:

(1) Industri penerbangan

(2) Industri militér

(3) Industri Mesin

(4) Industri mesin pertanian

(5) Industri karéta api,

(6) Industri Pos sareng komunikasi

(7) Industri transportasi,

(8) Industri kimia

(9) Industri peralatan médis

(10) Industri rumah tangga


ukuran Salaku gambar anjeun.
sadia Bahan Baja karat, baja Karbon / SS304 / SS31, baja alloy, jsb.
perlakuan permukaan Anodizing, Néng / Nikel dilapis.
sertipikat ISO9001 , IATF16949, ROHS
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
QC benang tuturan, panelepon
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
dipaké kendaraan hidraulik, mobil, mesin tatanén
Sanggeus-penjualan Service Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan
pamayaran TT; 30% dibayar kanggo deposit ku T / T sateuacan susunan produksi, kasaimbangan anu kedah dibayar sateuacan kiriman.

kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


Produk Produk séjén


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI