sadaya Kategori

stamping pikeun alat médis

Bagéan Logam Lambaran Pikeun Éléktronik

Kuk Pikeun éléktronika


• Bahan: Baja insulated 、 Kuningan 、 Aluminium 、 Steel Stainless 、 PA66


• Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated Pl Nikel Plated 、 Sn Plated


• Proses: insulasi 、 Welding 、 Riveting


• Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits


• Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis


• Istilah pamayaran: deposit 30% sateuacanna, 70% Balance Sateuacan kapal


• bungkusan: bulk + karton + palet, kotak leutik + karton + kotak


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.



ukuran Salaku gambar atanapi conto anjeun.
sadia Bahan Baja karat, baja Karbon / SS304 / SS31, baja alloy, jsb.
perlakuan permukaan Anodizing, Néng / Nikel dilapis.
sertipikat ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 , ROHS
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
QC benang tuturan, panelepon
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sanggeus-penjualan Service Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan
pamayaran T / T; 30% dibayar kanggo deposit ku T / T sateuacan produksi produksi, kasaimbangan anu kedah dibayar sateuacan kiriman.


aplikasi

Stamping henteu dugi ka Elektronik & Produk Produk sareng aplikasi hardware di bumi. Salajengna

aya ogé sababaraha widang aplikasi anu penting anu tiasa ningalikeun kakuatan anu panas:

(1) Industri penerbangan

(2) Industri militér

(3) Industri Mesin

(4) Industri mesin pertanian

(5) Industri karéta api,

(6) Industri Pos sareng komunikasi

(7) Industri transportasi,

(8) Industri kimia

(9) Industri peralatan médis

(10) Industri rumah tangga



panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI