sadaya Kategori

Ngarobih bagian otomatis

NPT benang awéwé anu adaptor bushing pas

Ngaran Produk: konektor bushing kuningan, panyambung kuningan

Bahan: kuningan

Kelir: nikel bodas / emas

Thread Standard: BSPP BSPT NPT NPS UNF UNEF METRIC….

Kelas: HPB58-3A, HPB59-1

QC: thread gauge, panelepon

Dipaké: garis hawa, garis cai, mesin pneumatik, alat-alat plumbing

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

hal nu husus

1. Pikeun dianggo nganggo minyak, bahan bakar, LP sareng gas alam, kulkas, alat sareng sistem hidraulik dina sambungan garis pipa tekanan tekanan sedeng.

2. Dirancang pikeun dianggo kalayan tambaga, tambaga sareng pipa beusi.

3. Mesin, awak kuningan 1 sapotong.


Diuji: diuji Ku benang tuturan sareng panelepon

tekanan kerja: 300 PSI

Gawe Medium: cai, gas, minyak

Suhu kerja: -20 ℃ ≤T≤200 ℃


Ngaran Produk konektor bushing kuningan, kuningan sénsor
material kuningan
warna nikel bodas / emas
thread Standar BSPP BSPT NPT NF UNF UNEF METRIC….
kelas HPB58-3A, HPB59-1
QC benang tuturan, panelepon
dipaké garis hawa, mesin cai mesin pneumatik, alat-alat plumbing

proses

kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


Produk Biomédis



panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI