sadaya Kategori

Ngarobih bagian otomatis

skru adaptor otomatis Anodizing kualitas luhur

• Bahan: Baja 、 Kuningan inum Aluminium 、 Stainless Steel


• Perawatan / Bérésan Permukaan: Ngusir 、 Anodizing 、 Pleng Planc 、 Nikel Plated 、 Sn Plated


• Proses: Mesin CNC 、 Ngahurungkeun 、 Milling 、 Hot Forging 、 Cold Forging


• Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits


• Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi MedicalDevice 、 Auto Parts


• Istilah pamayaran: deposit 30% sateuacanna, 70% Balance Sateuacan kapal


• bungkusan: bulk + karton + palet, kotak leutik + karton + kotak


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

• Kauntungan Utama Utama:

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


ukuran Ukuran ngaropéa
katalitian +/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm
aplikasi Bagéan cadang otomatis anu dianggo
sertipikasi ISO9001:2008,ISO14001:2004,IATF16949,ROHS
Sorangan bahan Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Logam Hardened, Logam berharga, Stainless Steel, Steel Alloys
ngetik Broaching, Pengeboran, Etching / Machining Chemical, Laser Machining, Milling, Machining Other Services, Rapid Prototyping, Turning, Wire EDM
Struktur kapang terus-terusan

proses






panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI