sadaya Kategori

Ngahurungkeun alat médis

CNC Ngahurungkeun Bagian kanggo alat médis

Product named:CNC Turning Parts for medical equipment

Ukuran: Ukuran ngaropéa

Sertifikasi: ISO9001: 2008 SGS CE

Sorangan bahan: Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Hardened Logam, adi Logam, steel Steel, Steel alloy

Struktur kapang: Kontinyu

Jenis: Broaching, pangeboran, Etching / Kimia Machining, laser Machining, panggilingan, lianna Machining Services, Rapid Prototyping, Ngaktipkeun, Kawat nyah

aplikasi:peralatan médis, alat listrik ,komunikasi,bagian otomatis


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

CNC Machining ngarobah bagian

MAX cnc machining OD jam 300X300mm

Langkung ti 30 sét cnc lathe tiasa cocog sareng pesenan anu anjeun hargana.

Permukaan permukaan: Ra≤0.1μm

Katepatan: +/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm

Format gambar: PDF, JPEG, AI, PSD

Kontrol kasabaran Min at +/- 0.01mm.

Proses: Adat cnc machining, Proses anu sanésna kalebet setem panemutan panas, kéngingkeun péméd


Dingaranan produk Cnc Machining ngarobah Bagian
ukuran Ukuran ngaropéa
katalitian +/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm
aplikasi Bagéan cadang otomatis anu dianggo
sertipikasi ISO9001: 2008 SGS CE
Sorangan bahan Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Logam Hardened, Logam berharga, Stainless Steel, Steel Alloys
ngetik Broaching, Pengeboran, Etching / Machining Chemical, Laser Machining, Milling, Machining Other Services, Rapid Prototyping, Turning, Wire EDM
Struktur kapang terus-terusan

proses


kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI